Esports Barça 07/06/2011

El Barça ja s'hauria posat d'acord amb el xilè Alexis Sánchez

Alexis Sánchez s'acosta al Barça. El president de l'Udinese i el representant del jugador han reconegut que ja hi hauria acord entre el Barça i el xilè.

Redacció
1 min
El xilè Alexis Sánchez

BarcelonaEl diari xilè La Tercera ha confirmat la notícia en boca del president de l'Udinese, Franco Soldati. "Segons ens va comentar el representant del jugador, Fernando Felicevich, Sánchez ja té un acord amb Barcelona en un contracte de 3 milions d'euros per temporada. Això no vol dir expressament que aquest serà el seu destí, però nosaltres som conscients que això és el que vol el jugador. Esperem definir això en el favor del noi, però jo crec que fins a finals de juny no tancarem aquestes negociacions ". Poc després el propietari del club, Giampaolo Pozzo, ha obligat a Soldati a fer una rectificació doncs les declaracions no afavoreixen els interessos del club italià.

El contracte seria per quatre temporades, amb opció a una cinquena. Ara serà el propietari de l'Udinese, Giampaolo Pozzo qual negociï durant aquesta setmana amb el Barcelona per tancar el traspàs. "El sí d'Alexis Sánchez no té relació amb el sí d'Udinese. Són dues coses diferents. Nosaltres començarem a negociar amb Barcelona i no ens oposem a que parlin amb el futbolista. Però estem acabada començant les negociacions. Si ells paguen el valor que volem pel pas no hi haurà problemes, però hem d'anar per parts en aquest assumpte ", ha explicat Soldati.

stats