Barça
Esports Barça 12/09/2012

Alfonso: "Si Guardiola se sentia tan català, no sé per què va posar-se la samarreta de la selecció espanyola"

L'exjugador del Barça i el Madrid considera "decebedores" les paraules del tècnic de Santpedor durant la manifestació de l'11 de Setembre

Ara
1 min

BarcelonaAlfonso Pérez, exjugador del Barça i el Madrid, entre d'altres, ha criticat l'aparició de Pep Guardiola durant la manifestació de l'11 de Setembre a favor de la independència de Catalunya. "Si ell se sentia tan català com per no vestir la samarreta de 'la roja', no sé per què ho va fer. No poder competir a nivell mundial o europeu no és una excusa per posar-se la samarreta de la selecció", ha comentat l'exfutbolista a Radio Marca.

"Entenc que una persona que no se sent espanyola renunciï a la selecció. Ell no hauria hagut d'aprofitar el fet de jugar amb la selecció", ha afegit. Alfonso i Guardiola van ser companys al combinat espanyol. "Quan et poses la samarreta de la selecció [espanyola], ho fas amb orgull i per defensar-la a mort. Dubto que, si pensa així, s'alegri realment dels títols de la selecció".

"Decebedores declaracions de Guardiola, amb el que ell ha significat com a jugador i entrenador en el futbol espanyol", va publicar al seu compte de Twitter.

stats