Reial Madrid
Esports Barça 19/02/2012

Alfredo Relaño: "Els àrbitres han perdut la por a equivocar-se contra el Reial Madrid"

El director del diari 'As' reconeix que el segon gol dels blancs contra el Racing era en fora de joc i que l'expulsió del lateral Cisma era "evitable"

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo protesta a l'àrbitre González González DANI POZO / AFP

BarcelonaEn la columna d'aquest diumenge, el director del diari 'As', Alfredo Relaño, ha fet referència a l'actuació arbitral de González González en el partit entre el Reial Madrid i el Racing de Santander, que va acabar amb la contundent victòria dels blancs (4-0), però amb polèmica.

Relaño escriu que "els àrbitres han perdut la por a equivocar-se contra el Reial Madrid que tant he denunciat aquí [la seva columna al diari 'As'] en els últims anys". I reconeix que "el segon gol era en fora de joc i l'expulsió de Cisma era evitable". Tanmateix, el director del rotatiu esportiu assegura que "això no esborra el gran partit del Madrid".

El periodista també assegura que en els gairebé cinquanta anys que duu veient el Reial Madrid, "crec que aquest és el millor de tots. No vaig arribar a veure les cinc Copes d'Europa en blanc i negre, i vaig agafar Di Stéfano i Puskás en la seva última època. Em falta aquesta comparació. Però des d'aleshores, he vist grans equips del Reial Madrid, però cap com aquest".

Per tot això "s'explica que estigui a 13 punts el Barça", un rival en què "sembla que Guardiola comença a donar senyals de fatiga". I conclou que "la Lliga és per al Marid, esclar".

stats