Esports
Esports Barça 24/04/2012

Les altres Copes d'Europa a les quals aspira el Barça

Els entrenadors dels equips de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins intenten imaginar-se què passaria si el club blaugrana aconseguís aixecar tots els trofeus europeus

àlex Gozalbo / David R. Jover
1 min
Vista actual del Palau, renovat per dins però obsolet pel que fa a funcionalitat.

BarcelonaEl Barça opta a cinc títols europeus en la mateixa temporada. A més de l'equip de futbol, que aquest dimarts juga les semifinals contra el Chelsea, els conjunts de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins també opositen a aixecar el trofeu.

Xavi Pascual (Barça Regal, bàsquet)

"Com a culers hem d'estar orgullosos que els nostres equips aspirin al màxim a nivell europeu. No és senzill i el que demostra això és com es treballa de dur cada dia al club. Som un club referent a Europa i al món gràcies als nostres èxits esportius. Tenir aquesta excel·lència és un treball de molts anys i de molta gent".

Marc Carmona (Barça Alusport, futbol sala)

"En cas que passi, que és molt difícil, vindria a confirmar que estem davant del millor club poliesportiu del món i que estem, segurament, en el millor moment de la història del Barça".

Gaby Cairo (Barça, hoquei patins)

"El fet que totes les seccions optin al trofeu més important vol dir que el Barça i les seccions estan fent les coses molt bé, que l'aposta i la creença de la Junta Directiva en nosaltres és palesa"

Xavi Pascual (Barça Intersport, handbol)

"Tenir totes les opcions obertes d'assolir la Copa d'Europa en els cinc esports professionals del Barça és la mostra que som més que un club".

Podeu llegir la informació completa a l'ARA Premium.

stats