Barça
Esports Barça 14/09/2011

Alves: "Això és la Champions, a la mínima et marquen un gol i et queda cara de tonto"

El lateral blaugrana considera que a l'equip li ha faltat "rematar el partit" al segon temps i Valdés s'ha mostrat "decebut" per haver rebut l'empat a última hora

M. Molina
1 min
Alves i Seedorf, lluitant per la pilota / AFP

BarcelonaEl blaugrana Dani Alves ha acabat el partit contra el Milan decebut per l'empat dels italians a l'últim minut, obra de Thiago Silva a la sortida d'un corner. El futbolista ha explicat "això és la Champions, a la mínima et marquen un gol i se't queda cara de tonto".

El lateral considera que a l'equip li ha faltat "rematar el partit" al segon temps, i ha reconegut que "això et pot passar". "Quan guanyes, tothom et vol guanyar. Hem de seguir així, no hi ha més", ha conclòs el brasiler.

De la seva banda, Víctor Valdés ha assegurat que estava "decebut" per com s'ha produït l'empat dels italians. "El 2 a 1 era un bon resultat per a nosaltres. No esperàvem que en una jugada aïllada ens fessin l'empat. El Mílan ha vingut a fer el seu partit i aprofitat bé les dues ocasions que ha tingut". El porter creu que l'equip "ha fallat en jugades aïllades" i que això "s'ha de corregir per no repetir-ho".

Sobre Andrés Iniesta, que s'ha lesionat i estarà 4 setmanes fora dels terrenys de joc, el porter ha dit que "és la pitjor notícia del dia", i li ha enviat "molta força" perquè "es recuperi el més aviat possible".

stats