Barça
Esports Barça 17/08/2012

Alves: "Nosaltres seguim sent l'equip a batre perquè som el millor equip del món"

El brasiler del Barça diu que començar guanyant seria un missatge per als rivals, i que "si a Madrid no els agrado és perquè podia haver anat allà i no ho vaig fer"

A.s.
2 min
Dani Alves durant el primer entrenament del Barça 2012-13/ AFP PHOTO / JOSEP LAGO

Barcelona"Nosaltres seguim sent l'equip a batre perquè som el millor equip del món, el logo del millor equip del món el portem nosaltres encara", ha dit contundentment Dani Alves quan li han preguntat si el rival a batre ara és el Madrid, que és el campió de Lliga.

"Començar bé sempre et dóna més confiança per començar la temporada. Si comences amb dubtes no et dóna l'equilibri necessari. Seria un missatge per als altres equips que anirem a per totes", ha comentat Alves.

Respecte al que va dir a finals de la temporada passada, que si Pep deixava l'equip el club s'enfonsaria, el brasiler ha respost: "Era una estratègia perquè es quedés, però no ha servit de gaire [riu]. Però el Pep ha marxat i ens ha deixat en bones mans. Estem tranquils perquè seguim amb la mateixa idea de futbol i les mateixes idees".

Sobre com es troba amb 29 anys, ha assegurat: "Quan un jugador arriba als 30 anys diuen que ja ens fem grans, però estic bé, tinc un físic que dono gràcies a Déu i espero jugar encara molts anys. Estic en la meva maduresa personal i esportiva".

"Si comencem ja amb el Madrid és bon senyal i vol dir que l'any passat vam fer alguna cosa bona", ha admès, i ha afegit: "A Madrid no els agrado perquè podia haver anat a jugar allà i no ho vaig fer".

I pel que fa a la il·lusió amb què encara aquesta temporada de Primera, ha comentat: "No li tinc més ganes a la Lliga, les ganes són les mateixes. Si vam perdre l'última Lliga és perquè vam ser pitjors que els altres, no som la classe de club que busca excuses".

stats