Barça
Esports Barça 16/05/2012

Els doctors del Barça calculen que Dani Alves estarà entre sis i vuit setmanes de baixa

Ricard Pruna i Carles Torrens han explicat com ha anat l'operació a l'Hospital de Barcelona. Els metges decidiran en dues setmanes si David Villa rep l'alta mèdica pensant en l'Eurocopa, però descarten la participació de Carles Puyol

Ara
1 min

BarcelonaDesprés de trencar-se la clavícula, Dani Alves ha estat intervingut aquest dimecres a l'Hospital de Barcelona pel doctor Carles Torrens d'una fractura luxació del terç extern de la clavícula dreta. S'ha procedit a la reconstrucció del complex coracoclavicular amb llaçada transòssia i sutura terminoterminal dels extrems fracturats de la clavícula.

"El jugador estarà de baixa de sis a vuit setmanes. Les primeres quatre setmanes estarà immobilitzat. Es perdrà, per tant, la final de la Copa del Rei i els amistosos que tenia amb el Brasil", ha dit el doctor Ricard Pruna. El futbolista rebrà l'alta aquest dijous al migdia.

Segons el doctor Carles Torrens, "la cirurgia ha anat força bé".

Els metges del Barça es donen un termini de dues setmanes per decidir si David Villa rep l'alta mèdica pensant en l'Eurocopa, però descarten la participació de Carles Puyol.

stats