ACB
Esports Barça 27/12/2010

Alan Anderson: “He vingut per guanyar l’Eurolliga amb el Barça”

L’aler americà ha dit en la seva presentació que només coneix Lorbek i Morris i que malauradament no ha vist cap matx del seu nou equip

David Jover
1 min
Alan Anderson, amb els Thunderbirds.

BarcelonaAlan Anderson ja exerceix com a nou jugador del Regal Barça. Aquest aler de 28 anys, 1'96 d'alçada i 102 quilos de pes, se sent "emocionat" i té ganes "d'estar a la pista per poder jugar dur". A més, ha deixat clar que el seu objectiu és "guanyar l'Eurolliga" amb l’equip que dirigeix Xavi Pascual.

No ha estat una història d'amor, tampoc una cosa buscada, però la realitat ha fet que Anderson arribi a Barcelona per culpa de les lesions que arrosseguen el seus nous companys Pete Mickeal i Gianluca Basile. Ell mateix, conscient de la situació, afirma que "he de donar un pas endavant amb els companys per contrarestar les lesions".

Joan Creus el veu com un tot terreny

Però, com el defineix el seu gran valedor? El secretari tècnic del Regal Barça, Joan Creus, ha insistit en què Anderson és un jugador "amb capacitat anotadora, amb un gran u contra u, que pot ajudar en defensa, en el rebot i que assisteix molt bé". A primera vista sembla una gran troballa en un moment on les estrelles van molt buscades.

El mateix Creus ha volgut agrair a Joan Bladé que la junta directiva blaugrana hagi facilitat l'arribada d'un nou jugador i més després de la contractació fa un mes de l'australià Joe Ingles. Alan Anderson ha signat un contracte fins a final de temporada i, segons Creus, no hi ha cap clàusula de renovació automàtica. Si es quedés s'hauria de refer el contracte.

stats