Barça
Esports Barça 03/05/2012

Andoni Zubizarreta ajorna fins després de la final de la Copa del Rei l'execució de qualsevol decisió

El director esportiu del Barça assegura que "hem de respectar els temps i les prioritats que té el club i l'equip"

Ara
2 min
Zubizarreta saluda Guardiola, davant la mirada de Rosell DAVID RAMOS / GETTY

BarcelonaEl director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, ha assegurat que el club ajorna fins després de la final de la Copa del Rei l'execució de qualsevol decisió que tingui relació amb el futur de l'equip.

"A partir del dia 25 ja començarem a planificar què passarà a partir de la propera temporada. Hem de respectar els temps i les prioritats que té el club i l'equip". D'aquesta manera, Andoni Zubizarreta ha ajornat, en declaracions a Barça TV, qualsevol decisió executiva sobre el futur i la configuració de la plantilla 2012-13 per després de la final de Copa del Rei, que jugaran l'Athletic Club i el FC Barcelona el pròxim 25 de maig a Madrid.

El director de l'àrea esportiva reconeix que "durant la temporada tenim reunions periòdiques sobre planificació i seguiment de jugadors amb el Pep i el Tito", però que ara és el moment de pensar exclusivament en la Copa, l'últim títol en joc de la temporada per al Barça. Sobre la decisió que Tito Vilanova sigui el futur entrenador del Barça, Zubizarreta assegura que "substituir el Pep no ha sigut una decisió fàcil, ha sigut un procés llarg i complicat".

El nom de Leo Messi, que va batre el rècord de gols en una sola temporada del 'Torpedo' Müller, també va centrar part de les reflexions de Zubizarreta: "El temps ens dirà si estem davant d'uns números històrics. Potser amb la perspectiva d'aquí a deu anys mirarem enrere i ho veurem com una cosa irrepetible. Però només fa falta que diguem ara a Leo que ho són perquè torni a batre aquestes xifres històriques. A més, Messi no és només decisiu amb els gols que fa, sinó també amb el joc que genera i per la personalitat que dóna a l'equip".

stats