BARÇA
Esports Barça 11/04/2011

Zubizarreta: "No hi ha res guanyat"

El director tècnic del Barça s'ha mostrat caut malgrat l'avantatge que l'equip blaugrana va aconseguir en el partit d'anada contra el Xakhtar Donetsk: 5-1

Redacció
1 min
Zubizarreta amb Toni Padilla, durant l'entrevista

BarcelonaEl director tècnic del Barça, Andoni Zubixarreta, s'ha mostrat caut i, malgrat l'avantatge aconseguit pel Barça en el partit d'anada de quarts de final de la Lliga de Campions contra el Xakhtar Donetsk (5-1), ha assegurat que encara "no hi ha res guanyat.

"El futbol ens ensenya que no hi ha res guanyat o perdut, cal jugar tots els partits i tots els minuts. No es tracta de prudència, sinó de respectar el futbol i a tots els rivals", ha manifestat Zubizarreta abans d'agafar el vol cap a Ucraïna.

A més, ha reconegut el "mèrit" de l'equip per estar competint en les tres competicions. "Anem líders de la Lliga amb vuit punts d'avantatge respecte el segon, estem a la final de la Copa i amb possibilitats d'arribar un any més a les semifinals de la Champions", ha comentat.

"Abril i maig són mesos decisius, esperem estar a l'alçada i el que trobo més positiu d'aquesta època és que l'equip s'està adaptant a les baixes", ha assenyalat l'ex porter del Dream Team blaugrana, que no s'ha volgut referir al Reial Madrid.

stats