BARÇA
Esports Barça 12/09/2011

Iniesta: “Volem tornar a recuperar les bones sensacions de la victòria”

El migcampista blaugrana afirma que no se senten superiors al Milan: "No crec que ens creguem superiors a cap rival. Tot el que hem aconseguit ens ha costat molt"

Nuria García
2 min
Andrés Iniesta, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Milan.

BarcelonaDesprés de l'empat a dos contra la Reial Societat, Andrés Iniesta ha confessat aquest dilluns que l'equip ja torna a tenir ganes de competir. "L'equip està bé, comencem a casa i davant d'un rival molt poderós. Serà un partit especial per mirar de començar amb bon peu a la lligueta. Volem tornar a recuperar les bones sensacions de la victòria i esperem que tot surti bé", i ha afegit: "Hem de tornar a tenir les bones sensacions de bon joc, d'arribar a dalt, de tornar a guanyar... però no ens hem de tornar bojos per haver empatat i perquè ens van remuntar un 0-2".

"Quan empates o perds un partit, tens ganes de tornar a jugar per tornar a fer les coses bé i tornar a guanyar. És l'inici de la Champions, una competició molt bonica però també molt capriciosa. No podem fallar en aquest partit, és l'única lectura que en fem", ha dit Iniesta, que ha apuntat: "Hem de tenir al cap que tot ens costarà moltíssim, i més fora de casa. Això és el que hem de pensar, i no relaxar-nos".

Sobre el fet de tornar a ensopegar després d'una convocatòria amb les seleccions, Iniesta ha afirmat: "M'agradaria pensar que és una circumstància puntual. L'entrenador tria els que millor creu que ho faran en aquell partit. No hem de pensar-hi més, tant de bo en el proper compromís que tinguem després de la selecció no ens torni a passar".

Per a Iniesta, la temporada ha començat de la millor manera possible: "Tinc la sensació que hem començat d'una manera molt bona. Hem aconseguit dos títols. A nivell personal em trobo bé, però som a l'inici de temporada i el millor encara està per arribar". Quan se li ha preguntat sobre la seva relació amb Van Bommel –durant el Mundial de futbol van tenir alguna picabaralla–, ha explicat: "Van Bommel no em fa por. Cadascú defensa els seus interessos. Mai he tingut cap problema amb ell aquí. Competíem per un lloc, però sempre des d'una competència sana", ha recordat.

El migcampista manxec també ha parlat sobre la baixa d'Ibrahimovic: "És una pena que no pugui ser-hi. Als grans jugadors sempre t'agrada enfrontar-t'hi. Estic segur que ell tenia moltes ganes de jugar en aquest estadi. Restar resta, perquè que el Milan no compti amb un davanter com ell és un handicap per a ells, però també crec que el Milan té jugadors com perquè no es noti aquesta baixa".

Per a Iniesta, el Barça no és superior al Milan: "Seria un error si tinguéssim la sensació que som millors que el Milan. Si no fas bé les coses, et pot guanyar. No crec que ens creguem superiors a cap rival, ja que tot el que hem aconseguit ens ha costat molt". A més, ha afegit: "El Milan té set copes d'Europa. Independentment dels jugadors que tingui, és un gran d'Europa. Jugui d'una manera o d'una altra, és un privilegi per a nosaltres enfrontar-nos a un equip com aquest. Tot i que hagin marxat jugadors, n'hi ha de molt bons. Cadascú tria la seva manera de jugar".

El blaugrana no sap com jugarà el Milan aquest dimarts al Camp Nou, però afirma que l'equip està preparat per a tot. "El més important és que l'equip estigui bé, fresc d'idees, i que pugui fer el seu joc per tenir opcions", ha conclòs.

stats