Barça
Esports Barça 31/08/2012

Apel·lació desestima el recurs del Barça i manté dos partits de sanció per a Tito Vilanova

El tècnic va ser expulsat en el partit contra l'Osasuna per dir-li a l'àrbitre "això no és falta", i el seu lloc a la banqueta l'ocuparà Jordi Roura –segon tècnic–

M. Molina
1 min
AL·LEGACIONS PER VILANOVA

BarcelonaEl Comitè d'Apel·lació ha desestimat el recurs del Barça i manté els dos partits de sanció per a Tito Vilanova, que va ser expulsat en el partit contra l'Osasuna per protestar-li a l'àrbitre una acció del joc. El seu lloc a la banqueta l'ocuparà el segon entrenador, Jordi Roura.

L'acció es va produir al minut 70 de partit, quan Vilanova li va dir a l'àrbitre assistent "això no és falta". Arran d'això, i de repetir aquesta protesta a l'àrbitre principal, Muñiz Fernández el va expulsar.

"Aquest Comitè entén que l'Acta arbitral és clara, concisa i contundent, limitant-se a indicar que l'entrenador va ser expulsat per protestar iradament una acció del joc, havent estat advertit amb anterioritat per l'àrbitre assistent", diu la resolució del Comitè d'Apel·lació, que s'ha fet pública aquest divendres, on afegeix que aquesta protesta es "corrobora a la prova videogràfica".

"Si la controvèrsia se centra en el fet que la protesta no va ser de manera irada, només cal recordar que el Codi Disciplinari, en el seu article 120, sanciona exclusivament el fet de protestar al àrbitre principal", afegeixen els juristes, que justifiquen que la sanció mínima que poden interposar és de dos partits, tal i com està recollit en aquest Codi Disciplinari.

stats