Barça
Esports Barça 09/04/2012

Aquest dimarts s'inicia el procés de sol·licitud d'entrades per anar a Stamford Bridge

A les 10h s'obrirà el procés per demanar alguna de les 2.026 entrades que té a disposició el Barça per a l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Chelsea

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça obrirà aquest dimarts a les 10h del matí el procés de sol·licitud d'entrades per a l'anada de les semifinals de la Champions contra el Chelsea a Stamford Bridge. El procés finalitzarà dimecres 11 d'abril a les 19h. Les entrades s'han de demanar a través de la web del club.

Per a aquest partit, el Barça disposa de 2.979 entrades, que repartirà entre els seus socis i aficionats. El repartiment serà el següent: el 85% de les entrades es repartiran entre els socis (2.026 entrades) i les penyes (506 entrades), mentre que el 15% restant es destinaran als compromisos esportius i institucionals del club i als patrocinadors (447 entrades).

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dijous 12 d'abril se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits.

stats