FUTBOL SALA
Esports Barça 31/03/2011

Ari Santos torna després de cinc mesos lesionat amb dos gols de doble penal

Després de superar una greu lesió al genoll, el brasiler Ari Santos va reaparèixer ahir a les pistes contra l'Azkar i va marcar dos gols de doble penal

David Jover
1 min
Wilde i Ari Santos

BarcelonaEl Barça Alusport està d'enhorabona. Després d'assolir la final de la Copa del Rei, que la jugarà contra l'Inter Movistar el proper 7 de maig a Toledo, va veure com un Ari Santos tornava a somriure.

El tanca brasiler va patir una greu lesió al genoll a principi de temporada i tot feia pensar que es passaria la temporada en blanc. Però la constància en la recuperació i la feina dels fisioterapeutes i dels metges ha fet que el brasiler hagi pogut tornar abans del previst.

Encara no està al mateix ritme que els seus companys, però ahir contra l'Azkar Lugo se'l va veure molt actiu i va aconseguir marcar dos gols després de dos excel·lents xuts des de deu metres, dos doble penals.

L'entrenador del Barça Alusport, Marc Carmona, es va mostrar molt content de la seva tornada. "Estic molt content per Ari, perquè ho ha passat molt malament i ha estat molt millor del que creia en un principi. "Hem de felicitar els doctors i als fisioterapeutes per la seva recuperació. Segur que ens ajuda molt fins a final de temporada."

En declaracions al lloc web del club, Ari Santos ha dit que "encara em falta per estar del tot bé, però espero poder ajudar molt l’equip fins al final de temporada, especialment a la final de Copa del Rei, al que queda de Lliga i als play-off”.

El Barça està d'enhorabona i sap que el proper 7 de maig Ari Santos estarà gairebé al 100% per disputar la final de la Copa del Rei contra l'Inter a Toledo. El Barça el necessita i Ari respondrà.

stats