Barça
Esports Barça 21/02/2012

Arrigo Sacchi: "El millor per a Guardiola és quedar-se al Barça"

L'exentrenador del Milan aconsella Guardiola "no marxar a Itàlia", i creu que la màxima motivació per al tècnic del Barça és "quedar-se a casa"

Ara
1 min

BarcelonaArrigo Sacchi creu que Guardiola s'equivocaria si se n'anés del Barça. En declaracions al programa 'Mas Esports' de COMRàdio, l'extècnic del Milan ha comentat que "el millor per a Guardiola és quedar-se al Barça", i que no hi ha més gran motivació "que quedar-se a casa, perquè coneix el país, la història i l'ambient".

L'italià ha aconsellat a Guardiola que, en qualsevol cas, no marxi al Calcio. "L'últim país en el qual ha de pensar a marxar Guardiola és Itàlia". Allà, diu, no agrada el futbol de toc, "el seu estil", i els clubs "tenen pressa i no fan planificacions llargues". El tècnic ha afegit que ell va abandonar el Milan "perquè estava esgotat després de quatre anys", i recomana al de Santpedor que "segueixi les seves sensacions". "Ell ha de mirar per ell mateix. Crec que s'ha de quedar al Barça, la gent tindrà paciència. Però si està cansat...".

Sacchi creu que "el Barça actual pot durar molt de temps", però deixa clar que "no sempre guanyarà".

stats