BARÇA
Esports Barça 04/09/2012

L'assemblea de socis del Barça serà el 22/09 i es preguntarà si es pot fer un referèndum per reformar el Camp Nou

El portaveu de la junta directiva, Toni Freixa, anuncia que el pressupost del Barça per a la temporada 2012/13 és de 470 milions d'euros, i es preveu un benefici de 35,9 milions d'euros

N. García
2 min
Toni Freixa

BarcelonaL'assemblea de socis compromissaris del Barça se celebrarà el 22 de setembre, just abans del Barça-Granada. Així ho ha anunciat aquest dimarts al matí el portaveu de la junta directiva del club blaugrana, Toni Freixa. Durant la compareixença, Freixa també ha indicat que el pressupost del Barça per a la temporada 2012/13 és de 470 milions d'euros, i es preveu un benefici de 35,9 milions d'euros.

El portaveu de la junta ha anunciat que en aquesta assemblea la junta directiva sotmetrà a votació la possibilitat de fer un referèndum per construir un nou Camp Nou. Si s'acceptés aquest referèndum, Freixa ha dit que es triaria una proposta i es preguntaria als socis si els hi agrada o no. El club, ara per ara, té diverses opcions sobre la taula i, en cas que els socis compromissaris acceptin fer el referèndum, es triaria si fer un estadi nou o reformar l'actual. "Demanarem al soci perquè ens autoritzi a fer el referèndum. Si ens hi autoritza, triarem quina és la millor opció i preguntarem al soci", ha apuntat Freixa.

La sanció a Tito Vilanova

Quan se li ha preguntat sobre què pensa el club de la sanció de dos partits amb què el Comitè de Competició ha castigat el tècnic Tito Vilanova per protestar una acció, el portaveu de la junta directiva del Barça ha dit: "Hem d'acceptar la sanció i acceptar que ara les expulsions per protestes tenen una sanció mínima de dos partits. Amb la sanció ja ferma, respectem plenament la decisió del Comitè", ha dit Freixa.

El portaveu de la junta directiva del Barça ha deixat clar que el canvi del Comitè no té res a veure amb el que va demanar el club la temporada passada: "L'any passat, el que vam demanar va ser que el Comitè Tècnic d'Àrbitres aclarís quan actuava d'ofici i quan no. Nosaltres hem iniciat converses amb la Federació Espanyola de Futbol i hem tingut una bona acollida, ja que sempre volem sumar i animem a la resta de clubs a fer-ho. El canvi del Comitè és totalment aliè al club".

Les declaracions de Cruyff

Davant les declaracions que aquest dilluns va fer a 'El club de la mitjanit' de Catalunya Ràdio l'exjugador i exentrenador del Barça Johan Cruyff, Freixa ha dit: "Qualsevol opinió d'un dels millors jugadors i entrenadors de la nostra història és respectable, però l'animem que participi més activament en la vida del club i que gaudeixi amb el joc d'aquest Barça".

stats