Barça
Esports Barça 20/02/2012

L'Associació de Futbolistes Italians premia Xavi

El migcampista blaugrana ha rebut el premi Bulgarelli Número 8 d'un guardó en què els altres finalistes eren Daniele de Rossi (Roma) i Bastian Schweinsteiger (Bayern de Munic)

Ara
1 min
Xavi, amb el premi

BarcelonaXavi Hernández ha rebut aquest dilluns un nou reconeixement del futbol mundial. El migcampista del Barça ha guanyat la primera edició del Premi Bulgarelli Número 8, promogut per l'Associació de Futbolistes Italians, amb el suport de FIFPro.

Els altres finalistes al guardó han estat Daniele de Rossi (Roma) i Bastian Schweinsteiger (Bayern de Munic).

La gala d'entrega dels premis s'ha celebrat al Palazzo d'Accursio de Bolonya i ha comptat amb nombroses personalitats del món de l'esport. Tot i això, Xavi ja havia recollit el trofeu a la Ciutat Esportiva de mans del president de l'Associació Bulgarelli, Luigi Colombo, del president de l'Associació de Futbolistes Italians, Damiano Tommasi, i del secretari general, Gianni Grazioli.

L'elecció dels tres jugadors va ser confiada a un jurat presidit per l'exseleccionador anglès Fabio Capello, i format, entre d'altres, per històrics exjugadors com Luis Suárez, Gianni Rivera, Giovanni Trapattoni, Sandro Mazzola, José Altafini, Sergio Campana, César Prandelli i Damiano Tommasi, a més del mateix Luigi Colombo. També hi han intervingut alguns dels periodistes esportius.

stats