BARÇA
Esports Barça 23/03/2011

Alves firma la renovació fins al 2015

El lateral dret titular de l'onze de Guardiola ha firmat avui la renovació i ha segellat l'acord que ahir es va fer oficial

Redacció
2 min
Alves i Rosell durant la renovació.

BarcelonaDani Alves ha firmat aquesta tarda el contracte que el vincula al Barça fins a l'any 2015. L'acord econòmic i esportiu per tres temporades més va arribar ahir a la tarda i s'ha segellat avui a les oficines del club després que el lateral arribés tard per culpa d'un embús.

El nou contracte de Dani Alves durarà fins al 2015 i té una clàusula de rescissió de 150 milions d’euros decreixent en 25 milions any a any fins arribar als 50.

A banda del lateral i del seu representant, han assistit a l’acte de signatura el president Sandro Rosell, el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu, el director esportiu Andoni Zubizarreta i el director de futbol Raül Sanllehí.

D'aquesta manera, es posa el punt i final a una renovació que no semblava tenir final. El jugador de Bahía tenia contracte fins al 30 de juny del 2012 i l'amplia fins el mateix dia del 2015. Les negociacions es van allargar durant diversos mesos i les aspiracions econòmiques del brasiler semblaven lluny de l'oferta del club, però finalment i després de diverses reunions es va aconseguir l'acord definitiu.

Amb aquesta firma Alves es posarà al nivell salarial de Piqué, Valdés i Puyol cobrant una xifra semblant als cinc milions d'euros anuals. Aquest contracte serà el tercer que firmarà el lateral dret del Barça, ja que durant els últims mesos ha establert acords amb les empreses Adidas i Big Cola.

El brasiler va arribar al Barça a la temporada 2008-2009 procedent del Sevilla i seguirà sent el carriler de la banda dreta durant, almenys, tres anys més. Ha disputat un total de 141 partits amb el Barça, en els quals ha marcat 11 gols, l'últim dels quals, diumenge passat contra el Getafe, segurament el més espectacular.

Alves ha estat indiscutible des que va aterrar a Barcelona juntament amb Guardiola. Durant el seu primer any, la temporada 2008/ va guanyar el triplet amb el Barça. p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats