BARÇA
Esports Barça 08/01/2014

Torna la mirada assassina de Messi (4 a 0)

L'argentí marca dos gols en 30 minuts el dia del seu retorn, mentre Cesc completa la golejada 4 a 0 amb dos dianes més

A. Llimós
Cesc celebra el seu gol

BarcelonaEl Barça ha golejat 4 a 0 el Getafe als vuitens de final de la Copa del Rei i encarrila l'eliminatòria que es resoldrà la setmana que ve al Coliseo Alfonso Pérez. El partit ha servit per veure el retorn de Messi als terrenys de joc. L'argentí ha jugat 30 minuts, just abans de la decisiva visita dels blaugrana a l'Atlètic de Madrid, i ha tornat amb dos gols als darrers minuts.

El Barça ha jugat una gran primera mitja hora de joc, amb control absolut i parapetant el Getafe a la seva pròpia porteria. Als 8 minuts, després d'un refús, Pedro ha situat una centrada precisa al cor de l'àrea i Cesc ha rematat creuat per superar Codina i marcar el primer gol de la freda nit barcelonina. Els homes de Gerardo Martino han ofegat el rival amb una gran pressió, tot i que les combinacions han acabat sense convertir-se en un ocasions per la falta d'encert en l'última passada. El dens entramat defensiu del Getafe ha dificultat el joc combinatiu blaugrana, i a poc a poc, l'ímpetu culer s'ha esvaït.

A la represa, mentre Messi esperava a la banda per retornar al camp 59 dies més tard, Cesc ha marcat el segon gol de penal. Una pena màxima de Valera a Pedro que el d'Arenys ha colpejat a l'esquadra, lluny de l'abast de Codina. Uns segons més tard, es produïa el retorn esperat. Messi substituïa a Iniesta i guanyava sensacions de cara al Calderón. Gerardo Martino ha donat descans en els últims minuts a Cesc i Alexis. Tres canvis, juntament amb el d'Iniesta, que poden interpretar-se en clau Calderón. Quan el partit moria, Messi ha recollit una pilota perduda a l'àrea per marcar el 3 a 0, tot i que el millor estava per arribar. En l'últim sospir Messi feia un dels seus eslàloms per acabar definint amb precisió i marcar el 4 a 0 definitiu.

Podràs llegir la crònica sencera d'aquí uns minuts.