BARÇA
Esports Barça 07/04/2011

Iniesta: "El Xakhtar és un equip perillós i el partit d'ahir ens ha de servir com un toc d'atenció"

La final de Copa i les semifinals de la Champions li fan una especial il·lusió al migcampista, ja que no va poder jugar ni l'última final ni l'última semifinal contra l'Inter a la Lliga de Campions

Redacció
1 min
El Barça sentencia amb autoritat

BarcelonaAndrés Iniesta ha reconegut que el partit d'aquest dimecres contra el Xakhtar va ser més difícil del que va semblar. "No s'ha de ser gaire llest per veure com va anar el partit, el Xakhtar és un equip perillós i això ha de ser un toc d'atenció per al partit de tornada", ha afirmat el de Fuentealbilla en declaracions a Catalunya Ràdio aquesta tarda.

Preguntat sobre si Guardiola va ser massa prudent en la roda de premsa, Iniesta ha donat la raó al tècnic: "Ens volia posar a tots a lloc, tant a dins com a fora del camp, perquè el nom no indica com n'és de bo aquest equip", ha afirmat a l'emissora catalana.

Fent referència al Madrid en les semifinals no s'ha volgut mullar, ja que l'equip "encara no està classificat i fins que no estigui tot fet no es pot pensar en res".

La final de Copa i les semifinals de la Champions li fan una especial il·lusió al migcampista, ja que no va poder jugar ni l'última final ni l'última semifinal contra l'Inter a la Lliga de Campions.

Finalment, a fet referència a la Lliga i els vuit punts d'avantatge sobre els blancs: "La Lliga no està assegurada però guanyant l'Almeria farem un pas molt important. Ens donaria una renda boníssima pels pocs partits que quedarien. No jugarem contra l'Almeria per conservar la distància, anirem a guanyar", admitia el del Barça.

stats