BARÇA
Esports Barça 11/04/2011

Gaspart creu que Rosell "hauria d'haver dit un 14-0" en comptes de demanar perdó"

L'expresident del Barça, Joan Gaspart, ha declarat a COM Ràdio que no entén que Rosell demanés perdó per apostar a la porra benèfica per un 5-0

Redacció
1 min
Joan Gaspart

BarcelonaJoan Gaspart, expresident del FC Barcelona, creu que Sandro Rosell, actual màxim mandatari blaugrana, havia d'haver apostat "per un 14-0" favorable al seu equip a la final de la Copa del Rei i no per un 5-0, com va fer en una porra benèfica.

"Rosell es va equivocar. Hauria d'haver dit 14-0. Les crítiques que va rebre estaven fora de to. Semblava que hagués ofès a La Cibeles. Sort tenen els seguidors del Madrid que no fos jo el president, perquè no hauria demanat disculpes", ha declarat en el programa 'Què has dinat?' de COMRàdio.

Gaspart creu que, "amb el cor", el Barça és favorit per guanyar al Reial Madrid a la final del pròxim 20 d'abril, "però no amb el cap".

"Juguem contra el que, per a mi, és el segon millor equip d'Europa. Té grans jugadors, estaran molt motivats, i potser són conscients que és l'única manera de salvar la temporada. Però en un Barça-Madrid no hi ha favorits. Jo he viscut de tot: pots guanyar 5-0, i després perdre per 5-0. De tota manera, crec honestament que el Barça pot guanyar els quatre partits", ha conclòs.

stats