LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 11/04/2011

Keita: "Serà un partit molt dur i haurem d'anar a totes si volem arribar a semifinals"

En la roda de premsa prèvia al partit de demà, Keita ha assegurat que els jugadors només tenen el cap en el partit de demà i no en els que venen contra el Reial Madrid

Redacció
1 min
Keita.

BarcelonaSeydou Keita ha confirmat avui en la roda de premsa prèvia al partit de demà contra el Xakhtar que el partit més important és aquest contra els ucraïnesos. "Serà un partit molt dur i haurem d'anar a totes si volem arribar a semifinals", ha afirmat el malià.

Sobre el Xakhtar ha remarcat que "els ucraïnesos seran un rival complicat ja que fa dos anys que no perden a casa i que serà una bona prova de cara els pròxims enfrontaments".

Preguntat sobre l'estil de joc que plantejaran demà, "nosaltres sempre hem sortit per guanyar. No sabem jugar de cap més manera.", ha afirmat el migcampista. "L'equip físicament està bé i només tenim el cap en aquest partit, després de passar a semifinals ja pensarem en els que venen", ha dit fent referència a l'estat físic de l'equip. "Tenim un mes molt important per davant", ha afegit.

Keita no ha donat senyals sobre la possibilitat que jugui de mig-centre defensiu. "Això és una pregunta pel mister. Jo jugaré on em digui, si és de mig-centre o d'interior", ha aclarit.

stats