BARÇA
Esports Barça 28/04/2011

Batista: "Messi va camí de ser el millor jugador de la història"

Sergio Batista, seleccionador argentí, creu que Leo Messi és el millor jugador del món i que va camí de ser el millor jugador de la història del futbol

Redacció
1 min
Leo Messi va trobar els espais necessaris un cop va desaparèixer Pepe del camp.

BarcelonaEl seleccionador argentí de futbol, Sergio Batista, ha afirmat que el barcelonista Lionel Messi "va camí de ser el millor jugador de la història".

Batista, que va assistir al partit que el Barcelona va guanyar al Reial Madrid en el Santiago Bernabéu per 0-2 amb gols del futbolista argentí, en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions, ha expressat en el seu compte de Twitter: "Gràcies a Déu que encara hi ha jugadors com Messi. Un poema".

Posteriorment ha declarat a la ràdio La Red, de Buenos Aires, que "es va veure el Messi que tots coneixem i que volem. Va camí a ser el millor jugador de la història. Pel que un ja coneix i perquè se supera dia a dia, ja és el millor del món", ha comentat l'entrenador.

"Vaig sortir de l'estadi i vaig dir: 'Gràcies a Déu que existeixen aquests jugadors', com Xavi o Messi. Et posen la pell de gallina, a qualsevol l'emociona" aquesta forma de jugar, ha afegit.

Pel que fa al Madrid ha indicat que "va haver-hi un molt bon primer temps de Di Maria. El Real va desbordar per l'esquerra, pel costat d'Àngel. Em va estranyar una mica el plantejament, vaig veure molt enrere l'equip. La veritat, no em va agradar gaire", ha afirmat.

stats