BARÇA
Esports Barça 24/03/2011

Messi serà titular davant dels EUA però no és segur que jugui davant Costa Rica

Segons el seleccionador argentí, Messi ha ser l'amo de l'equip com ho va ser en el partit que van jugar contra Portugal

Redacció
2 min
Leo Messi.

BarcelonaEl seleccionador argentí de futbol, Sergio Batista, va dir que la titularitat de Lionel Messi és "segura" en l'onze que dissabte s'enfrontarà al dels Estats Units a Nova Jersey, però també ha afirmat que té dubtes d'alinear-lo dimarts que ve davant Costa Rica.

En ser consultat sobre la preocupació que hi ha a Barcelona pel desgast que els dos partits amistosos de la selecció pot causar sobre l'astre argentí, Batista ha dit que "el primer partit, segur" que el jugarà i ha afegit: "després veuré", en unes declaracions formulades al diari esportiu Olé, de Buenos Aires.

"Les seleccions han de jugar. I el dissabte de l'altra setmana ha de jugar contra el Vila-real. La idea és no perjudicar a ningú. Nosaltres tenim un compromís molt important per davant com és la Copa Amèrica", ha comentat el tècnic.

Batista ha dit que el tracte que ell i els seus col.laboradors tenen amb Messi "no és diferent" al de la resta dels futbolistes. "Primer perquè ell no vol, és un més. No vol privilegis. És el millor del món. Ell sol es posa els límits. No cal parlar massa", ha afegit.

En recordar que davant Portugal (victòria per 1-2 a Suïssa, el febrer passat) el futbolista de Rosario va ser "l'amo de l'equip", Batista ha declarat que "això és el que ha de ser Messi, l'amo".

"De totes maneres, sense carregar-lo de pressió. No vull que sigui el salvador. Nosaltres el deixem jugar. Jo sempre l'he vist bé. Contra Portugal va jugar en una posició que se sent còmode i en la que està més en contacte amb la pilota", ha afegit.

"Ell gaudeix. Això sí: no m'agraden les comparacions amb el Messi del Barcelona, que per sort ja no es fan tant. Jo el tinc un dia i Guardiola dorm amb ell", ha indicat.

stats