BARÇA
Esports Barça 30/03/2011

El Barça torna els entrenaments amb els seus internacionals excepte Messi, Mascherano i Milito

Els argentins són els únics que no han tornat avui als entrenaments del Barça per preparar el partit de dissabte contra el Vila-real

Redacció
1 min
Pinto, felicitat a l'entrenament del Barça.

BarcelonaEl Barcelona ha tornat aquesta tarda a la feina per preparar el compromís de la Lliga de dissabte davant el Vila-real amb tots els seus internacionals excepte els argentins Lionel Messi, Javier Mascherano i Gabi Milito.

Aquests tres jugadors aterraran a la capital catalana demà al matí, quan el tècnic Pep Guardiola, podrà comptar amb tots els seus efectius disponibles per preparar el xoc del Madrigal.

En l'entrenament d'avui, Carles Puyol, Dani Alves, Bojan Krkic i Ibrahim Afellay han fet treball de recuperació, mentre que Pedro Rodríguez i Maxwell ja estan en la fase de readaptació, el pas previ a reintegrar en el grup.

Caldrà esperar a demà per veure en quines condicions torna Messi, amb una sobrecàrrega a l'adductor de la cama dreta que li va impedir jugar l'amistós davant Costa Rica, i saber l'evolució de l'esquinç de turmell que Bojan Krkic va patir amb la sub-21.

La presència d'ambdós és dubtosa davant el Vila-real i la seva baixa es podria unir a les ja segures dels lesionats Eric Abidal i Carles Puyol i el sancionat Xavi Hernández. En canvi, Pedro i Maxwell podrien rebre l'alta en els pròxims dies.

stats