BARÇA
Esports Barça 26/05/2013

El Barça fa oficial el fitxatge de Neymar

El jugador signa per 5 temporades i s'espera que sigui presentat durant els propers dies

A.l.
1 min

BarcelonaEl Barça ha fet oficial la matinada de dissabte a diumenge el traspàs de Neymar. Després d'arribar a un acord amb el Santos la nit anterior, el futbolista ha donat l'Ok a l'operació i aterrarà a Barcelona durant els propers dies. El Barça està treballant amb la federació brasilera per buscar una data perquè el jugador vagi a Barcelona per signar i ser presentat amb la samarreta blaugrana. L'ex del Santos signa per 5 temporades.

El club català no ha fet oficial encara les xifres del traspàs, tot i que diferents mitjans brasilers apunten que el Barça ha pagat finalment 35 milions d'euros que s'han de repartir els tres propietaris del jugador, Santos, DIS i Teisa. El futbolista també ha fet oficial el seu traspàs a l'entitat catalana a través de les xarxes socials. Neymar s'ha acomiadat de l'afició del Santos amb un comunicat. En aquest escrit, el jugador especifica que signarà el seu nou contracte amb el Barça el proper dilluns.

El Santos també ha fet oficial el traspàs de Neymar a l'entitat catalana i en el comunicat del club brasiler s'especifica que les xifres no es fan públiques per mutu acord entre les tres parts.

stats