BARÇA
Esports Barça 03/06/2013

Neymar serà presentat aquest dilluns a les 18.15 al Camp Nou

El jugador vindrà un sol dia a Barcelona amb el permís de la selecció del Brasil

A. L.
1 min

BarcelonaJa hi ha hora per veure Neymar amb la samarreta del Barça per primera vegada. Serà aquest dilluns a un quart de set al Camp Nou. El futbolista brasiler agafarà un vol privat des del Brasil on està concentrat amb la seva selecció per signar el nou contracte que el vincula al Barça durant cinc temporades i ser presentat amb la samarreta blaugrana sobre la gespa de l'estadi.

A les dotze del migdia, l'ex del Santos farà una sessió gràfica a les oficines del club. Després, Neymar passarà el pertinent reconeixement mèdic a l'Hospital de Barcelona i a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A la tarda, el futbolista signarà el contracte amb el Barça i serà presentat al Camp Nou.

Des de les quatre de la tarda, les persones que vulguin assistir a l'acte de presentació de Neymar podran entrar al Camp Nou de manera gratuïta. El futbolista, mentrestant, signarà el contracte a tres quarts de cinc als despatxos del Camp Nou, i una hora més tard tornarà a fer una sessió gràfica a les oficines del Barça. A un quart de set sortirà pel túnel de vestidors del Camp Nou per aparèixer per primer cop amb la samarreta blaugrana. Finalment, abans de tornar a agafar un vol cap al Brasil per reincorporar-se a la concentració de la seva selecció, Neymar compareixerà davant dels mitjans. Ho farà acompanyat del president Sandro Rosell i els responsables esportius, Josep Maria Bartomeu i Andoni Zubizarreta.

stats