BARÇA
Esports Barça 30/03/2011

Nilmar: "Seria un somni jugar en un equip tan gran com el Barça"

Nilmar s'ha deixat estimar avui pel Barça en un acte celebrat a Barcelona en el qual ha presentat unes noves botes de futbol al costat del blaugrana Adriano

Redacció
2 min
El brasiler del Vila-real Nilmar celebra com sempre un dels seus dos gols al Bay Arena de Leverkusen.

BarcelonaEl davanter brasiler del Vila-real Nilmar Honorato da Silva ha assegurat aquest dimecres que seria "un somni" poder jugar en un club "tan gran" com el Barcelona, encara que ha assenyalat que està molt content a les files del conjunt groc, amb el qual té contracte.

"Com a jugador seria un somni poder jugar en un equip tan gran com el Barça", ha declarat Nilmar en un acte celebrat a Barcelona en el qual ha presentat les seves noves botes, al costat del seu compatriota Adriano, futbolista del Barça.

En ser qüestionat sobre el seu futur, Nilmar s'ha deixat estimar i ha assenyalat que espera poder donar el salt a un equip gran els anys vinents.

"Barcelona i Madrid són els dos equips més grans del món, amb la història que tenen, i els últims anys el que ha fet el Barcelona. Si un dia tinc l'oportunitat de jugar seria un somni, però encara tinc contracte amb Vila-real i estic content i bé aquí, treballant perquè un dia pugui sortir a un equip gran", ha explicat Nilmar.

De la seva banda, Adriano Correia ha assenyalat que seria "un plaer" jugar al seu costat a les files del Barça, ja que Nilmar "és un gran futbolista" i fins i tot ha recordat que abans de fitxar pel Vila-real ja podria haver recalat al Camp Nou.

Una altra de les sensacions brasileres d'aquesta temporada és el jugador del Santos Neymar, un futbolista que tant Adriano com Nilmar veuen amb molt futur a Europa.

"Crec que encaixaria al Barça, s'està guanyant la confiança de tots. Ja no és una promesa, és una realitat del futbol brasiler", ha destacat Adriano.

El jugador blaugrana ha dit que Neymar és "un futbolista de nova generació del futbol brasiler" amb molt desbordi i qualitat.

Per a l'atacant del Vila-real, Neymar -que va brillar en l'últim amistós del Brasil davant Escòcia- és "una joia de 18 anys" amb una qualitat diferent dels altres, per la qual cosa també el veu prop dels millors equips europeus.

Finalment, Nilmar ha indicat que la seva parella en l'atac del Vila-real, l'italoamericà Giuseppe Rossi, també encaixaria "molt fàcil" en el Barcelona per la qualitat que atresora.

stats