BARÇA
Esports Barça 04/05/2011

Cruyff: "Mourinho ahir va tenir una justa resposta a les seves preguntes"

L'ex entrenador holandès del Barça analitza avui a El Periódico les claus de la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions que han portat al Barça a Wembley

Redacció
1 min
El seleccionador Johan Cruyff ha fet una convocatòria competitiva. Verdú és un dels periquitos de la llista. Puyol tampoc es perdrà el partit amb Hondures.

BarcelonaAvui Johan Cruyff, l'ideòleg de Dream Team i l'entrenador que va aconseguir la primera Copa d'Europa a l'antic Wembley, ha comentat a El Periódico les claus de la tornada de la semifinal entre Barça i Reial Madrid que va acabar amb empat a 1 i que va suposar la classificació pels blaugranes per la final d'aquesta edició de la Champions.

L'holandès ha contestat els "porqués" de Mourinho donant la dada del rècord de faltes en un partit de Champions que va establir ahir el Reial Madrid en 31, i que quan regales la pilota a un equip que la toca i la toca és normal arribar sempre tard i acabar amb un home menys.

Cruyff ha destacat el gran domini del Barça i ha elogiat l'actuació de Casillas a la porteria evitant la golejada. També ha destacat la importància que té arribar a aquesta final de Lliga de Campions i tenir encarada la Lliga en una temporada post Mundial i amb molt desgast pels blaugranes.

Pel que fa al Reial Madrid, l'holandès creu que l'equip blanc només pot atrapar al Barça jugant a dominar la pilota i que José Mourinho va tenir una resposta justa ahir amb l'eliminació de la Champions.

stats