BARÇA
Esports Barça 25/03/2011

El president del Palerm reconeix que Barça i Reial Madrid s'han interessat per Pastore

Javier Pastore és un dels jugadors que interessa als grans clubs d'Europa, especialment a Barça i Reial Madrid, segons el president del Palerm, Maurizio Zamparini

Redacció
1 min

BarcelonaEl president del Palerm, Maurizio Zamparini, reconeix que diversos clubs europeus, com el Reial Madrid i el Barça, s'han interessat pel fitxatge del migcampista argentí Javier Pastore, que juga en el club sicilià des de 2009.

En una entrevista que publica avui el diari esportiu italià "Corriere dello Sport", el màxim dirigent del Palerm assegura que, de moment, el jugador de 21 anys, es quedarà com a mínim un any més a Sicília per seguir madurant com a futbolista, encara que no descarta que després pugui arribar a sortir del club.

Preguntat sobre els rumors que circulen a Itàlia sobre una possible negociació amb el Barça, Zamparini respon: "Es parla sobre el tema. No només el Barça pregunta per Pastore, els grans clubs estan pendents d'ell".

És llavors quan el president del Palerm ha tret a la llum també els noms del Manchester United i del Reial Madrid com clubs que s'han interessat pel jugador, també ha assegurat Pastore agrada a l'entrenador italià del Chelsea, Carlo Ancelotti.

"He parlat recentment amb el representant i amb el jugador. Ells consideren que per a completar el procés de maduresa de Pastore ha de romandre aquí com a mínim un any més. Jo hi estic plenament d'acord", comenta Zamparini.

Pastore va arribar l'estiu del 2009 al Palerm procedent del Club Atlètico Huracán argentí i el desembre passat va renovar el seu contracte amb el club sicilià per una temporada més del firmat en un principi, fins a 2015, amb una clàusula de rescissió en 70 milions d'euros.

stats