Esports Barça 03/05/2012

Messi torna a enlluernar i 'El 9 esportiu' titula: “Rècord d'agraïments” per a Guardiola

Eufòria a la premsa madrilenya pel títol de Lliga de l'equip blanc. "Sóc del Madrid", titula 'La Razón'

Ara
1 min
El 9 esportiu, 3 de maig del 2012

BarcelonaEl Barça va vèncer per 4 gols a 1 contra el Màlaga al Camp Nou, però la victòria del Reial Madrid a San Manés davant l'Athletic de Bilbao (0-3) el converteix en el nou campió de Lliga.

La premsa catalana aplaudeix la meta assolida per Messi, que ahir va marcar tres gols i va superar el rècord històric de Gerd Müller, en assolir 68 dianes en una temporada. Tot plegat, el dia que els aficionats retien un homenatge a Guardiola, en el primer partit al Camp Nou després que divendres anunciés que deixa la banqueta blaugrana. 'El 9 esportiu' situa Messi en portada en el moment en què Iniesta li passa el braçalet de capità, i titula: "Rècord d'agraïments".

El crack argentí també il·lustra la portada del diari 'Sport', que el qualifica de "rei del gol" i destaca que l'argentí es distancia de Cristiano Ronaldo en la lluita per la bota d'or. 'Mundo Deportivo' sentencia: "'Torpede' Messi".

A la premsa de Madrid, màxima eufòria pel títol de Lliga matemàtic de l'equip blanc. "Sóc del Madrid", titula 'La Razón', que malgrat no ser un diari esportiu dedica gairebé tota la portada al triomf del Reial Madrid. 'Abc' hi dedica la mateixa quota, i il·lustra la primera pàgina amb una imatge dels jugadors blancs mantejant José Mourinho. El titular és, curt i ras, "campions". 'Marca' i 'As' estampen la mateixa fotografia i titulen, respectivament: "El millor" i "Campions, campions".

stats