BARÇA
Esports Barça 27/04/2011

Una banqueta d'or contra una banqueta de planter

Les banquetes d'avui del Reial Madrid i del Barça són com la nit i el dia si tenim en compte el pressupost invertit en els jugadors que no seran titulars aquesta nit

Alexis Crosas
1 min
AMB GALONS DE CAPITÀ Quan Víctor Vázquez no juga, el capità del filial és Fontàs. Té caràcter de líder. Ja va ser  el capità del juvenil just arribar-hi.

BarcelonaTot i que avui tota l'atenció mediàtica recaurà sobre els 22 jugadors que seran sobre el terreny de joc del Santiago Bernabéu, també cal tenir en compte la diferència de banquetes de tots dos equips.

El Barça i el Reial Madrid disposen d'un estil de "fons d'armari" totalment diferent i contraposat per afrontar un dels partits més importants de la seva història. La banqueta dels blancs, feta a cop de talonari, contrasta amb la del Barça, feta a base de jugadors del planter degut al nombre de baixes dels culers.

El portuguès té una banqueta d'or si la comparem amb la del de Santpedor. La banqueta blanca estarà formada per Adán (planter), Garay (10 mil.), Granero (5 mil.), Kakà (63 mil.), Benzema (35 mil.), Higuaín (13 mil.) i Adebayor (cedit per 4 mil.) sumen un total de 130 milions d'euros.

Aquesta xifra queda molt lluny dels 24 milions que tindrà el Barça a la banqueta i que sumen Pinto (0,5 mil.), Milito (20,5 mil.), Afellay (3 mil.), Jeffren, Fontás, Thiago i Sergi Roberto (tots quatre del planter). Montoya, també del planter, estarà a la grada.

stats