BARÇA
Esports Barça 05/05/2011

El Reial Madrid recorre la decisió de la UEFA

La Comissió de Control i Disciplina de la UEFA estudiarà el proper dia 16 aquest recurs en contra de la decisió de desestimar la seva denúncia per comportament antiesportiu dels jugadors del Barça

Redacció
1 min
Puto amo de què

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La UEFA ha anunciat que ha rebut el recurs del Reial Madrid contra la decisió de desestimar la seva denúncia per comportament antiesportiu de sis jugadors del Barcelona a l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. La Comissió de Control i Disciplina l'estudiarà el proper dia 16.

Aquest òrgan de la UEFA va rebutjar el passat dia 2 de maig la denúncia que va emetre el Reial Madrid contra els jugadors barcelonistes Dani Alves, Pedro, Busquets, Keyta, Valdés i Mascherano per la "reiterada conducta antiesportiva" i la "simulació d'agressions de forma persistent amb l'única finalitat d'induir un error de l'àrbitre".

De la mateixa manera, la UEFA també va desestimar la denúncia del Barça davant la màxima responsable del futbol europeu per les declaracions de Mourinho, ja que la pròpia UEFA ja n'havia obert expedient.

Wolfang Stark, àrbitre de la trobada, va expulsar amb vermella directa a Pinto, segon porter del Barcelona, al minut 46, per un incident amb Arbeloa quan aquest es dirigia al túnel de vestidors, a Pepe en el 60, per una entrada sobre Dani Alves, i el tècnic de l'equip blanc, José Mourinho en el 62, per protestar aquesta decisió.

p { margin-bottom: 0.21cm; } La Comissió de Control i Disciplina de la UEFA té previst pronunciar-se demà sobre l'expedient de les declaracions de Mourinho i sobre la targeta vermella a Pinto.

stats