BARÇA
Esports Barça 04/03/2011

Valdés rep l’alta mèdica

El porter del Barça Víctor Valdés ha rebut l’alta mèdica i ha estat la gran novetat de l’entrenament vespertí d’aquest divendres del primer equip blaugrana.

Redacció
1 min
Víctor Valdés.

BarcelonaDesprés de gairebé dues setmanes fent tractament per una distensió a la càpsula posterior del genoll esquerre, Víctor Valdés ha rebut l’alta mèdica i ha treballat amb el grup al camp número 1 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquesta ha estat la gran novetat d’una sessió enfocada a preparar el compromís de Lliga contra el Saragossa i dirigida per Tito Vilanova, corresponent a la 27a jornada i que tindrà lloc dissabte (20 h) al Camp Nou. Valdés s'ha perdut els tres últims partits de l'equip.

Entre els 21 futbolistes presents damunt la gespa –tots els futbolistes del primer equip del Barça més el porter del filial Rubén Miño–, també hi havia Carles Puyol, sense l’alta mèdica, però que, si en la sessió de dijous va començar al marge del grup i en el tram final es va unir a la dinàmica de l’equip, aquest divendres ja s’ha exercitat des del principi amb la resta de la plantilla.

stats