BARÇA
Esports Barça 15/02/2011

El Barça renova Marc Muniesa fins el juny de 2012

Muniesa juga al Barcelona B, a les ordres de Luis Enrique Martínez, i s'ha convertit en un habitual en el conjunt filial blaugrana que està jugant a la segona divisió

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El defensa Marc Muniesa, que a finals de març complirà 19 anys, ha ampliat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al juny del 2012, amb la possibilitat d'un any més, si el club l'inscriu com a futbolista del primer equip.

El jugador, nascut a Lloret de Mar (Girona), ha estampat la seva signatura aquest matí a les oficines del club, amb el president de l'entitat, Sandro Rosell. El Barcelona es reserva l'opció de ampliar el contracte fins al 30 juny 2013, si el defensa és inscrit com a futbolista del primer equip.

Muniesa aquest any compleix dues temporades al Barça B i la clàusula de rescissió del seu contracte ha quedat fixada en 30 milions d'euros, encara que ha estat un habitual en els entrenaments del primer equip i, especialment, en les últimes pretemporades.

El jove català és el quart jugador del planter més jove a debutar amb el primer equip, després de la seva participació en el partit Barcelona-Osasuna el 23 de maig del 2009, al Camp Nou, quan tenia poc més de 17 anys. El jugador va acabar expulsat i pocs dies després va estar amb el primer equip a la final de la Lliga de Campions a Roma, on el Barcelona va guanyar el Manchester United.

stats