Barça
Esports Barça 06/12/2011

El BATE Borisov visita el Camp Nou, en un partit tràmit que servirà per mesurar els joves del filial

Guardiola busca aprofitar el duel de Champions abans d'anar al Bernabéu, amb rodatge per als menys habituals i oportunitats per als jugadors del planter

Natalia Arroyo
1 min
Els jugadors del Barça fan pinya durant l'entrenament al Camp Nou.

BarcelonaLa sensació general és que, enmig de la setmana del clàssic, el compromís de Lliga de Campions contra el BATE Borisov d’aquest vespre a les 20.45 h molesta. Però Guardiola, que aspira a tancar la lligueta “de la millor manera possible per prestigi i diners”, va deixar clar ahir en roda de premsa que sempre “és una satisfacció veure en directe els jugadors del filial” i creu que això és prou motiu per ajornar parlar del Reial Madrid un dia més.

El tècnic no haurà de patir per possibles lesions o fatiga dels seus homes forts de cara al duel al Bernabéu, perquè n’ha deixat tretze fora de la convocatòria per posar-se en mans dels menys rodats i del talent del planter.

Del primer equip, només Pinto, Piqué, Pedro, Maxwell, Fontàs i Thiago (i Cuenca) saltaran a la gespa del Camp Nou. L’ocasió obligarà Guardiola a fer jugar d’inici, com a mínim, a cinc futbolistes del B, la qual cosa permetrà mesurar-los “i veure com competeixen en un context de Champions”.

Un dels que es prendrà el partit més seriosament serà Pedro, que vol demostrar que pot ser un dels escollits per jugar a la davantera que surti al Bernabéu. “La lesió m’ha fet perdre molts partits. És complicat tornar a estar al ritme de competició dels companys, però intentaré aprofitar els minuts per sentir-me bé, agafar confiança i que Guardiola ho tingui difícil per triar dissabte”.

stats