FINAL DE TEMPORADA
Esports Barça 01/06/2011

Abidal, Iniesta i Mascherano són els 3 finalistes del premi al jugador més exemplar de la temporada

Éric Abidal, Andrés Iniesta i Javier Mascherano són els candidats a obtenir el 2n premi Barça Jugadors, promogut per l’Agrupació Barça Jugadors en reconeixement al jugador més exemplar del FC Barcelona en la temporada 2010-2011

Redacció
2 min
Eric Abidal, feliç, és mantejat pels seus companys avui al Camp Nou.

BarcelonaEntre l’1 i el 30 de juny tothom que vulgui podrà participar en una votació popular per decidir quin d’aquests jugadors s’emporta el premi Barça Jugadors, que compta amb el patrocini de Banc Sabadell. Les votacions es poden fer a partir de les pàgines web www.premifairplay.cat i www.jugadorsfcbarcelona.cat. El jugador distingit rebrà una escultura creada per l’artista sabadellenc Agustí Puig.

Entre tots les persones que votin se sortejarà un viatge per acompanyar el primer equip del Barça en un desplaçament dins Espanya durant la temporada que ve, una samarreta signada pel jugador guanyador i un passeig amb limusina per Barcelona.

Els membres del jurat, reunit fa uns dies a les instal·lacions del FC Barcelona, van esgrimir diferents arguments per atribuir a Abidal, Iniesta i Mascherano la categoria de jugador més exemplar del FC Barcelona.

Segons el comunicat del jurat, els finalistes han fet aquests mèrits:

Abidal. La seva actitud de normalitat davant un problema tan greu com el que ha patit serveix d’exemple per a milers de persones. Abidal ha aconseguit augmentar el prestigi del vestidor i ha fet possible que l’esport uneixi les persones en un sentit positiu. A més, ha demostrat una voluntat d’integració al nostre país i a la nostra llengua.

Iniesta. Ell és la imatge de jugador noble del Barça que ha traspassat més fronteres. Amb el seu gest amb Dani Jarque a la final del Mundial i una sola targeta –i per protestar- en tota la temporada es converteix en un aglutinador dels valors del futbol. Cada estadi que visita és una afició que el respecta i aplaudeix.

Mascherano. Va arribar al Barça d’un club on era titular indiscutible, i a la presentació ja va destacar per la seva humilitat, quan va assegurar que venia al club a aprendre i a treballar cada dia per ocupar un lloc a l’equip. Amb els mesos ha demostrat el seu potencial i s’ha convertit en un dels millors transmissors dels valors de l’equip davant dels micròfons.

stats