BARÇA
Esports Barça 17/03/2011

Alves i Adriano s'exerciten amb normalitat

Fontàs s'incorpora als entrenaments del primer equip. Pedro, Maxwell i Messi, amb molèsties, no han saltat a la gespa i han fet treball de recuperació al gimnàs

Redacció
1 min
Adriano i Alves s'han incorporat al grup.

Sant Joan DespíEl Barça ha continuat aquest matí amb la preparació del partit de Lliga que dissabte els enfrontarà al Getafe. El tècnic, Pep Guardiola, ha pogut comptar novament amb Alves i Adriano. Els dos jugadors van treballar en la sessió de dimecres –la primera després dels dos dies de festa que la plantilla va tenir– al marge del grup a causa d'unes molèsties que arrossegaven des del partit contra el Sevilla.

Igual que dimecres, aquest dijous tampoc s'han exercitat sobre la gespa de la ciutat esportiva els lesionats Puyol i Abidal, mentre que Messi (té una contusió al genoll dret), Pedro (amb pubàlgia) i Maxwell (amb problemes a l'adductor de la cama dreta) han fet treball al gimnàs. Els dos primers són baixa segura per al partit d'aquest dissabte, mentre que la resta són dubte.

Aquest dijous ha estat el dia que Fontàs s'ha incorporat als entrenaments del primer equip. Juntament amb ell, també s'han exercitat dos jugadors més del Barça B –Miño i Montoya–, a més de Gerard Deulofeu, del juvenil.

stats