MERCAT DE FITXATGES
Esports Barça 12/06/2011

El Barça i l'Udinese es reuniran per primer cop aquesta propera setmana

Els representants del Barça i de l'Udinese es reuniran per primer cop aquesta propera setmana, segurament dimarts.

Toni Padilla
1 min
Alexis Sánchez lluitant amb Kevin-Prince Boateng, del Milan. El xilè ha potenciat el seu físic des que va arribar a Itàlia.

BarcelonaDesprés de l'èxit de les converses informals entre el club i el representant del jugador internacional xilè, el següent pas serà parlar amb l'Udinese. Alexis Sánchez té diferents ofertes sobre la taula, però vol jugar al Barça. L'Udinese, però, veuria amb bons ulls retenir el jugador de cara a la Lliga de Campions, i només vendrà l'exjugador del Colo Colo si cobra molts diners.

Inicialment el preu de sortida eren 30 milions, però ahir un dels socis del president de l'Udinese, Gino Pozzo, va advertir que no seria així. Els Pozzo també són propietaris del Granada, i el seu president Quique Pina va declarar a RAC1 que "a l'Udinese se sap que Alexis és un dels millors jugadors del món, i amb 30 milions en tens per comprar un braç del jugador. El preu de sortida serà molt més alt".

Alexis és una de les prioritats de Guardiola, juntament amb Rossi (Vila-real). Amb tot, la secretaria tècnica blaugrana treballa en altres noms per tenir recursos si l'Udinese no cedeix i per recordar al club italià que hi ha altres opcions. L'Udinese, però, també està assabentat de l'interès de la Juventus i el Manchester City per Alexis Sánchez.

stats