BARÇA
Esports Barça 26/01/2011

El Barça vol encarrilar la semifinal de Copa contra l'Almeria al Camp Nou

A les 22 hores, el Barça rep l'Almeria. Puyol i Jeffren són baixa, mentre que Alves i Bojan, que al matí s'han entrenat amb el grup, són dubte fins a última hora

Redacció
2 min
Jugadors del Barça celebrant un gol davant del Racing / EFE

BarcelonaEl Barça aquesta nit (22 hores) al Camp Nou, en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei, rebrà l'Almeria en una eliminatòria inèdita, ja que és la primera vegada que els dos equips s'enfronten en aquesta competició.

L'equip de Pep Guardiola, líder de la Lliga, és el clar favorit per arribar a la final de la Copa del Rei, si bé el tècnic blaugrana no es refia de l'Almeria, l'úlitm escull, i creu que no es podrà repetir el 0-8 que els blaugranes van aconseguir a Almeria a la Lliga. La intenció del conjunt de Guardiola no és una altra que intentar tancar l'eliminatòria el més aviat possible i evitar així patiments en el partit de la setmana vinent.

El Barça no podrà comptar amb Carles Puyol ni amb Jeffren. Dani Alves, que encara és a la recta final de la seva recuperació, i Bojan, amb problemes estomacals, seran dubte fins a última hora. Els dos s'han exercitat aquest matí amb la resta dels seus companys, en una sessió que ha comptat amb la participació de tres jugadors del fi¡lial: Marc Bartra, Martín Montoya i Nolito. Els jugadors B podrien completar la convocatòria de Guardiola en cas que algun jugador del primer equip finalment no pugui entrar en la llista.

Després de l'entrenament matinal al Camp Nou, els jugadors blaugranes han dinat plegats i gaudeixen de temps lliure fins les 20.15, quan estats citats a l'estadi.

Per la seva banda, l'Almeria afronta el partit amb la intenció d'oblidar la humiliació que va patir a la Lliga i aconseguir un resultat que li permeti somiar amb arribar a una final de la Copa del Rei. El tècnic de l'Almeria, José Luis Oltra, prepara canvis a l'onze inicial. Juanma Ortiz, Juanito, Marcelo Silva, Nieto i Santi Acasiete són baixa per lesió, així que l'eix de la defensa el podrien ocupar Carlos García i Pellrano. Luna, fitxat recentment, podria debutar al lateral.

stats