COPA DEL REI
Esports Barça 01/02/2011

Oltra: "El partit no és un tràmit, sinó tot un repte per a l'Almeria"

L'entrenador ha manifestat que els jugadors "defensaran l'escut", si bé ha reconegut que el Barça és "un dels millors equips del món, per no dir el millor"

Redacció
1 min
El tècnic de l'Almeria, José Luis Oltra.

AlmeriaEl tècnic de l'Almeria, José Luis Oltra, ha afirmat que el partit de tornada de la semifinal de Copa del Rei contra el Barça "no és un tràmit", sinó que es tracta de "tot un repte" per al conjunt d'Almeria, malgrat el dur correctiu que van rebre en el Camp Nou (5-0).

L'entrenador ha manifestat que els jugadors "defensaran l'escut", si bé ha reconegut que el Barça és "un dels millors equips del món, per no dir el millor". Oltra, que ha recordat que l'Almeria ja ha fet història en la Copa del Rei, ja que mai abans havia passat dels vuitens de final, ha destacat que no desitgen que la seva actuació al torneig "passi desapercebuda", així que sortiran a competir "sense complexos i sense pressió".

Finalment, el tècnic ha fet una crida a l'afició perquè s'apropi a l'Estadi dels Jocs Mediterranis i mostri el seu suport a l'equip per "reconèixer els mèrits realitzats a la Copa del Rei".

stats