FUTBOL SALA
Esports Barça 15/01/2011

El Barça Alusport se situa líder de la Lliga després de vèncer el Carnicer Torrejón (1-3)

Els catalans, gràcies als gols de Wilde i Javi Rodríguez, tornen al liderat de la Divisió d'Honor i s'aprofiten de les derrotes de Lobelle i ElPozo Múrcia

David Jover
Jordi Torras i Fernandao, celebrant un dels gols del Barça davant del Lobelle

BarcelonaNo era el dia esperat per tornar a ser líders de la Lliga. Ningú creia que el vigent campió i favorit per reeditar el títol, ElPozo Múrcia, perdria a casa davant l'equip revelació, el Manacor, però així ha estat.

La derrota per 3-4 dels murcians, combinada amb la victòria dels blaugrana al pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón per 1-3, deixa els homes de Marc Carmona amb 38 punts a la taula, un més que ElPozo i dos més que els balears, que tot i acabar d'ascendir a la divisió d'honor estan completant una gran temporada.

El partit davant el Carnicer no ha tingut gaire història, ja que a la segona part el marcador no s'ha mogut de l'1-3 amb el que s'ha arribat al descans. Els gols de Javi Rodríguez, Víctor López en pròpia porta i Wilde han estat suficients per doblegar els madrilenys, que tan sols tenen 16 punts i són tretzens a la classificació.

El Barça rep ElPozo el proper diumenge

Només els separa un punt i la setmana vinent s'enfronten al Palau Blaugrana en el partit més important de la jornada. El Barça, doncs, haurà de defensar el liderat que ha aconseguit aquesta tarda davant d'un equip que es creix en les grans cites. El darrer cop que es van enfrontar en Lliga Regular a Barcelona els locals van vèncer. Serà un bon dia per mesurar forces i veure si el Barça Alusport és o no candidat a guanyar la Lliga.