FUTBOL SALA: PLAY-OFF
Esports Barça 13/05/2011

El Barça Alusport enceta el 'Play-off' pel títol a la pista del Triman Navarra

L'equip blaugrana arriba tocat al moment important de la temporada ja que no podrà comptar amb Cristian, Wilde, Chico i Igor per lesió

David R. Jover
2 min
Fernandao

BarcelonaEl Pavelló Universitari de Pamplona serà aquest divendres (21h, MarcaTv) un fortí que el Barça haurà de superar si vol passar als quarts de manera ràpida. La pista del Triman Navarra no es gaire propícia pel Barça, que aquest any en Lliga Regular va perdre per 4-3. I és que tot i quedar en el vuitè lloc el conjunt navarrès és dels equips que pitjor li posen les coses al Barça Alusport en els darrers temps.

I si ja és difícil vèncer a Pamplona encara ho és més si no pots comptar amb quatre dels teus homes importants. Les baixes de Cristian i Wilde -dos pilars- seran molt difícil de cobrir perquè no hi ha cap jugador que els pugui substituir. A més, tampoc hi podran ser Igor, que ja fa setmanes que té molèsties, i Chico, que va ser operat aquesta setmana per una lesió al menisc.

Pas endavant de Fernandao i Javi Rodríguez

I és que sense Wilde i Igor, Fernandao haurà de disputar més minuts dels que darrerament ve jugant i haurà de posar-se l'equip a l'esquena. No és una situació nova per a ell en la seva carrera -a Martorell i Playas de Castelló va ser el referent- ja que fins la temporada passada era el primer referent ofensiu. Aquest any, amb l'arribada de Wilde, els seus minuts s'han reduït i ara, a la recta final, haurà de donar un pas endavant juntament amb el capità, Javi Rodríguez, que també tindrà més protagonisme a l'atac blaugrana.Per altra banda, Paco Sedano tornarà a la titularitat degut a la baixa de Cristian.

Sepe i tres juvenils, amb l'equip

Degut a les baixes Marc Carmona s'ha vist obligat a convocar per aquest partit, i els que vindran, a quatre jugadors amb fitxa del Barça B. Un d'ells, Sepe, ja té experiència en el primer equip. Els altres tres són Marc Tolrà, Chema -porter- i Eric Martel.

stats