COPA DEL REI
Esports Barça 25/01/2011

Dani Alves ja s'entrena amb normalitat amb el Barça

El Barça està centrat de ple en la preparació de la semifinal de Copa contra l’Almeria. Bojan i Alves ja han treballat amb normalitat

Redacció
1 min
Dani Alves, durant la disputa del derbi a Cornellà-El Prat.

BarcelonaLa ciutat esportiva Joan Gamper ha viscut la penúltima sessió d'entrenament del Barça per preparar el partit davant de l'Almeria. La darrera serà el mateix dimecres al matí. Guardiola ha treballat amb tots els jugadors del primer equip menys els lesionats Puyol i Jeffren, i amb els jugadors del filial Marc Bartra i Martín Montoya.

Si Josep Guardiola recuperava dilluns Pinto, que dissabte havia estat baixa davant el Racing per problemes estomacals, en aquesta ocasió ha recuperat Bojan Krkic, absent en el primer entrenament de la setmana per patir la mateixa dolència que el porter. Cal destacar també el cas de Dani Alves, que continua recuperant-se d’una lesió fibril·lar de grau 1 al bíceps femoral de la cama dreta. I és que el lateral brasiler del FC Barcelona, que dilluns feia part del treball amb el grup, ha seguit amb total normalitat l’activitat de l’entrenament d’aquest dimarts juntament amb la resta dels seus companys.

Puyol i Jeffren, per la seva part, continuen amb el procés de recuperació de les seves respectives lesions. Recordem que Jeffren pateix una ruptura del recte anterior de la cuixa esquerra, mentre que Puyol es recupera d’una tendinopatia al vast extern del genoll esquerre.

Felicitacions per a Xavi

Just a l’inici d’una sessió preparatòria marcada per les baixes temperatures, Xavi Hernández, que avui fa 31 anys, ha rebut la felicitació de Josep Guardiola, amb qui ha estat conversant una estona. Seguidament, tots, cos tècnic i jugadors, s’han reunit al mig del camp d’entrenament per dedicar-li un aplaudiment amb motiu del seu aniversari.

stats