BARÇA
Esports Barça 09/06/2011

Iniesta: "Xavi, Cesc i jo no som incompatibles"

En una entrevista al programa La Graderia d'Ona FM, el jugador manxec creu que l'any vinent hauran de seguir millorant per poder seguir optant a guanyar títols

Redacció
1 min
Mascherano i Iniesta a l'autobús blaugrana / ACN

BarcelonaAndrés Iniesta ja ha començat les seves merescudes vacances, després de tancar la que ell ha qualificat com la seva "millor temporada" en una entrevista al programa La Graderia d'Ona FM. El migcampista manxec ha parlat dels fitxatges del club blaugrana i no ha passat per alt la possible incorporació de Cesc. "L'any passat ja estava tot igual que ara. El desig de la gent d'aquí no canvia. És una qüestió seva amb l'Arsenal, però si ve, pujarà el nivell de l'equip", ha dit Iniesta, abans d'afirmar: "Xavi, Cesc i jo no som incompatibles. En el món del futbol n'hi ha poques, de coses incompatibles", ha afirmat.

Sobre els fitxatges, Iniesta no s'ha volgut mullar: "No és una qüestió meva. Suposo que el fet d'intentar superar-nos farà que algú vingui perquè l'equip estigui més motivat. La base la tenim i tot el que vingui a intentar millorar, benvingut sigui".

Per a Iniesta, si l'equip vol seguir optant als títols l'any vinent, cal seguir millorant. "Les temporades són molt exigents. Per tornar a guanyar títols cal superar-se. Els títols reconforten per seguir lluitant, però hem de millorar". El migcampista ha reconegut que perquè tot l'engranatge del primer equip funcioni, "Guardiola és fonamental". "Tant de bo se senti a gust, vegi que l'equip li respon i que es quedi molts anys més. Amb ell tot sembla més fàcil".

Per últim, Iniesta també ha parlat sobre els clàssics amb el Reial Madrid. "Aquest grau de crispació va traspassar la línia de com s'ha de viure el futbol, tant dins com fora del camp. M'agradaria pensar que tothom sap què ha fet bé i què no, i que això no torni a passar".

stats