BARÇA
Esports Barça 22/07/2011

Iniesta diu que la propera temporada serà la més difícil per al Barça

Andrés Iniesta, en una entrevista al diari Slobodna Dalmacija, ha dit que, tot i que tenen qualitat, cal que l'equip es prepari, es reforci i eviti lesions inoportunes

Efe
1 min
Andrés Iniesta, durant l'entrevista amb el diari croat. SLOBODNADALMACIJA.HR

ZagrebEl migcampista del Barça Andrés Iniesta ha declarat a Croàcia, on el seu equip jugarà aquest dissabte un amistós contra el Hajduk, que la propera temporada serà la més difícil per al seu club. "Segur que serà la més difícil. En les tres temporades passades guanyàvem (...). Tenim qualitat, però ens hem de preparar per a la lluita. És important que anem reforçant-nos, i que d'alguna manera evitem lesions", ha declarat Iniesta en una entrevista al diari Slobodna Dalmacija.

"No m'agrada jugar a endevinar el futur, tracto d'anar partit a partit, no aclaparar amb objectius llunyans", ha dit el futbolista, que s'ha mostrat feliç per no haver patit lesions l'any passat i perquè va jugar gairebé tots els partits amb el Barça i la selecció espanyola.

En referir-se a l'amistós que el Barça jugarà dissabte contra el Hajduk a Split, amb motiu de la festa dels cent anys del club croat, Iniesta ha assegurat en el seu equip no ha tingut preparatius especials per a aquesta ocasió. "Portem preparant uns cinc o sis anys ja. El nostre grup és homogeni. Aquest serà un partit de preparació. Però de tota manera, nosaltres juguem a la nostra manera", ha afirmat Iniesta.

Per als blaugranes, el duel a la ciutat adriàtica d'Split serà el primer partit de pretemporada. També és la primera visita a Croàcia en 50 anys, després que el 1961 jugués a Zagreb contra el Dinamo (2-2).

stats