BARÇA-ARSENAL
Esports Barça 22/02/2011

El segon període de la venda d'entrades per al Barça-Arsenal s'inicia el dilluns 7 de març

El 7 de març els socis sense abonament al Camp Nou podran adquirir un màxim de dues entrades. Dimarts el procés s'obrirà a la resta de socis i aficionats culers

Redacció
1 min
Maxwell lluita amb Walcott per la pilota

BarcelonaEl dilluns 7 de març s'obrirà un nou període de venda d'entrades per al partit de la Lliga de Campions que enfrontarà al Camp Nou els blaugranes amb l'Arsenal. El procés de venda s'obrirà, primer, als socis sense abonament i, després, a la resta de socis i públic en general.

Es posaran a la venda totes les localitats que provinguin del Seient Lliure; per tant, el volum d'entrades disponibles anirà variant segons el ritme d'alliberacions efectuades pels socis amb abonament al Camp Nou que no puguin assistir al partit.

El 7 de març, a les 10 del matí, s'obrirà el període de venda exclusiu per als socis del Barça sense abonament a l'estadi, els quals podran adquirir al web del club o als webs de ServiCaixa i Ticketmaster un màxim de dues localitats per carnet (la primera entrada, amb un 5% de descompte).

El 8 de març, el mateix dia del partit, el procés s'obrirà a tots els socis del Barça i al públic en general. Els socis podran comprar les entrades per a aquest partit al lloc web de l'entitat blaugrana, al de Servicaixa i a Ticketmaster. A més, també es podran adquirir les localitats a les taquilles del club i als centres FNAC i Carrefour, presentant el document d'identitat o el passaport i el carnet de soci.

Els aficionats només podran comprar les entrades presencialment (a les taquilles del club, a l'FNAC o al Carrefour) presentant el DNI o el passaport.

stats