Esports Barça 06/03/2011

Puyol treballa amb el grup però no obtindrà l'alta abans de jugar amb l'Arsenal

El Barça ja prepara el partit de dimarts davant de l'Arsenal. Valdés treballa en solitari però podrà jugar, i Adriano ha entrenat malgrat que ha estat pare del seu segon fil.

Toni Padilla
1 min
Carles Puyol durant la roda de premsa prèvia al clàssic

BarcelonaDesprés de la victòria davant el Saragossa, el Barça ha tornat als entrenaments per començar a preparar el partit de dimarts contra l’Arsenal. Puyol, que encara no té l’alta mèdica, ha seguit l’activitat del grup. Ara, el capità encara pateix molèsties al genoll –de fet, s'ha ressentit dels problemes derivats de la tendinopatia al vast extern del genoll esquerra– i no obtindrà l'alta abans de dimarts fet el que fa ser baixa per al partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra els londinencs.

Els únics jugadors de la primera plantilla blaugrana que no han saltat al camp de la Ciutat Esportiva Joan Gamper han estat Víctor Valdés i Adriano, que s’han quedat al gimnàs fent treball específic. En el cas concret d’Adriano, cal destacar que aquesta nit ha estat pare del que és el seu segon fill, que es dirà Azhaf.

D’aquesta manera, s’han exercitat un total de 18 jugadors. En aquesta ocasió, han participat en la sessió preparatòria, que ha estat a porta tancada i que ha començat a les 11 hores, fins a tres jugadors del Barça B: Miño, Thiago, i Víctor Vázquez.

El grup s’ha dividit en dos. D’una banda, els jugadors que van ser titulars contra el Saragossa al Camp Nou, que han estat fent treball suau per recuperar-se de l’esforç realitzat, i, de l’altra, la resta, que han fet un entrenament normal, i entre els quals es trobava el capità blaugrana.

stats