COPA DEL REI
Esports Barça 06/03/2012

El president de la Federació Catalana: "He votat pel Calderón i he defensat els interessos catalans"

Andreu Subies diu a RAC1 que aquest dimarts al matí a la reunió de la Federació ha votat pel Calderón, que era, segons ell, el més lògic després de la negativa de jugar al Santiago Bernabéu

Ara
1 min

BarcelonaEl president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies, ha estat present a la reunió d'aquest dimarts al matí a la seu de la Federació Espanyola de Futbol, a Las Rozas, on s'ha triat la seu de la final de la Copa del Rei.

"Acabem de sortir de l'infern, ha estat un dia una mica dur", ha dit Subies a RAC1, que ha explicat com ha anat la votació de la seu de la final de la Copa del Rei. "Jo he votat el Calderón. Hem defensat aquesta opció perquè hi havia el president de l'Athletic, l'anterior president, l'Ajuntament de Sevilla i les federacions basca i andalusa. Cerezo ha apostat pel seu estadi i jo he defensat els interessos catalans per defensar aquesta lògica", ha dit Subies, que ha comentat que hi ha hagut gent que s'ha abstingut.

"El Barça dilluns va insistir molt a donar suport a aquesta seu i nosaltres l'hem defensat", ha reiterat.

Sobre la reacció de l'altre finalista, l'Athletic Club, Subies ha dit: "A l'Athletic volien Sevilla i han apostat fort per La Cartuja. Aquests problemes van aparèixer després del "no" al Bernabéu. El que era lògic era que haguessin jugat al Bernabéu", ha assegurat Subies, que ha comentat que no hi havia representants del Madrid en la reunió d'aquest dimarts al matí.

Sobre el dia, el president de la FCF ha explicat que hi ha hagut unanimitat. "La data ha estat unànime, ja que si el Barça arriba a la final de la Champions, no hi haurà altra opció", ha comentat.

stats