COPA DEL REI
Esports Barça 13/02/2012

Barça i Athletic demanen jugar la final de Copa al Bernabéu i el Reial Madrid s'hi nega

Els dos clubs finalistes anuncien a la reunió amb la Federació el seu desig de jugar la final al Bernabéu, i ara és la Federació qui ha de decidir la seu

Ara
1 min
Santiago Bernabéu

MadridEl Barça i l'Athletic Club han anunciat en la reunió que aquest dilluns al migdia han tingut amb la Federació Espanyola de Futbol a Las Rozas que volen jugar la final de la Copa del Rei al Santiago Bernabéu.

"Hem fet la sol·licitud per jugar la final de la Copa al Santiago Benabéu", ha dit el secretari de la Junta Directiva del Barça al programa 'Tenim un punt' de Catalunya Ràdio. "Desconeixem les circumstàncies per les quals el Reial Madrid no pot acollir la final de la Copa del Rei", ha apuntat Freixa, que ha afegit: "Sempre que s'ha jugat en algun lloc, ha estat perquè l'equip propietari de les instal·lacions ha cedit l'estadi".

El secretari de la junta del Barça també ha parlat al 'Masesports' de Com Ràdio. "Acollir el partit més important del futbol espanyol ha de ser un honor", i ha continuat: "Seria un honor rebre el Reial Madrid al Camp Nou en una final de Copa".

Però el Reial Madrid, que al·lega que justament en aquelles dates tenia previst fer obres al Santiago Bernabéu, s'hi oposa. Després del partit contra el Llevant, el director de relacions institucionals del club blanc, Emilio Butragueño, ja va dir que si es decidia jugar al Bernabéu, parlarien amb la Federació.

Ara doncs, serà la Federació qui haurà de decidir on es juga la final del proper mes de maig.

stats